logo
میهمان عزیز خوش آمدید! برای بهره‌مندی از تمام امکانات لطفا وارد حساب کاربری خود شوید ورود یا ثبت نام.

اطلاع رسانی

Icon
Error

گزینه ها
مشاهده آخرین ارسال مشاهده آخرین ارسال خوانده نشده
giftak  
#1 ارسال شده : الإثنين, فيفرييه 11, 2019 12:56:48 ق.ظ(ساعت هماهنگ جهانی)
giftak

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
تاریخ عضویت: 02/11/2019(ساعت هماهنگ جهانی)
ارسالها: 3
ایران (جمهوری اسلامی)
مکان: tehran

تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم
امروزه بسیاری از افراد خواهان ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر در سطح جهانی هستند. دانشگاه های کشور کانادا از جمله دانشگاههایی است که به دلیل اعتبار جهانی و رفاه اجتماعی بیشترین متقاضی مهاجرت را دارد. کشور کانادا در شمال قاره آمریکا قرار دارد و بعد از روسیه بزرگترین کشور جهان است و در مقایسه با دیگر کشورها جمعیت کمی دارد و از جمله مهاجرپذیرترین کشورهااست. به دلیل سطح علمی وآموزشی عالی دراین دانشگاه ها، هر ساله دانشجویان زیادی از سراسر جهان متقاضی اخذ ویزای تحصیلی کانادا می باشند.
اگر شما هم خواهان مهاجرت تحصیلی به کانادا هستید همکاران و وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی رابین (لاوند) از معتبرترین موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور با همکاری وکیل مهاجرت به کانادا واقع در تهران و مشهد راهنمای شما عزیزان می باشند. از نظر سازمان ملل،کشور کانادا یکی از بهترین کشورها برای اخذ بورسیه تحصیلی ، تحصیل و حتی زندگی می باشد. دانشگاه های کانادا از سطح علمی بسیار بالایی برخوردارند و اغلب دانشگاه ها از یک هیئت علمی با برترین رتبه های علمی و تجربی جهت راهنمایی بهتر دانشجویان در راستای تحصیلی بهتر در سطح جهانی استفاده میکنند.
دانشگاه ویکتوریا کانادا
عزیزانی که موفق به کسب بورسیه تحصیلی در کشور کانادا می شوند میتوانند از شرایط تحصیل رایگان در کانادا و در این دانشگاه ها استفاده کنند، از شهرهای مهم کانادا میتوان به تورنتو، ونکور، مونتریال، کلگدی، ادمونتون، کبک و لوتاوا اشاره کرد. راه های مهاجرت به کانادا از طریق اخذ ویزای کار در کانادا ، سرمایه گذاری و تحصیل در کانادا می باشد، بنابراین اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری ، کار و تحصیل صورت می پذیرد.
شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در کانادا
تحصیل در کانادا تا مقطع دیپلم به صورت اجباری می باشد که دانش آموزان بعداز گذراندن این 12 سال تحصیلی موفق به اخذ مدرک دیپلم می شوند و می توانند وارد دانشگاه شوند بنابراین فرد برای ادامه تحصیل می بایست شرایط اخذ پذیرش در این دانشگاه ها را داشته باشد. در کالج ها رشته های کاربردی و فنی و حرفه ای تدریس میشود و زبان تحصیل آنان انگلیسی نیز می باشد در واقع تحصیل در کانادا در این مقطع به زبان انگلیسی میباشد و در پایان به دانشجویان مدرک فارغ التحصیلی کالج داده میشود. در این دانشگاه ها مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا گذرانده میشود و مدرک علمی دانشگاه به دانشجویان اعطا می شود.
هزینه تحصیل در کانادا در مقطع فوق لیسانس
ویزای دانشجویی و تحصیلی کانادا
به دلیل به روز شدن شرایط اخذ ویزای تحصیلی ، باید به دنبال مشاوره به روز باشید. مشاورین موسسه رابین در دفاتر تهران، مشهد پاسخگوی سوالات شما هستند.
برای تحصیل در کانادا، باید برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنید که به عنوان یک ویزای دانشجویی کانادایی برای مدت اقامت شما عمل می کند. اگر دوره یا برنامه تحصیلی شما شش ماه یا کمتر به طول بینجامد نیاز به ویزا ندارید.با این وجود بهتر است پیش از ورود به کانادا به هر دلیلی درخواست ویزا کنید – در غیر این صورت اگر تصمیم بگیرید که تحصیلات خود را در برنامه تحصیلی دیگری ادامه دهید، باید کانادا را برای درخواست ویزای تحصیلی ترک کنید و از طریق دفاتر اخذ ویزا اقدام کنید.
زمانی که ویزای تحصیل خود را دریافت کردید، می توانید در صورت تصمیم به ادامه تحصیل ویزای خود را در داخل کانادا تمدید کنید. ویزای تحصیل به دانشجویان تمام وقت که در یک دانشگاه ثبت نام کرده اند، این امکان را می دهد که به صورت پاره وقت در محوطه دانشگاه کار کنند. همچنین می توانند در خارج از محوطه دانشگاه عنوان همکار یا کارآموز مشغول به کار شوند و یا در کانادا اقامت دائم بگیرند و یا پس از فارغ التحصیلی در آنجا کار کنند.
مدارک کلی اخذ ویزای تحصیلی کانادا
ویزای توریستی کانادا
گذرنامه
عکس در اندازه عکس گذرنامه
نامه پذیرش بدون قید و شرط
رسید شهریه
نامه کمک هزینه تحصیلی (در صورت وجود)
هر مکاتبه مربوط به دانشگاه
مدارک مالی
مدارک علمی
نمرات آزمون
گواهی سابقه کار (درصورت وجود)
گزارش پزشکی (اگر قبلا انجام شده).
اگر شما هم خواهان اخذ ویزای تحصیلی کشور کانادا هستید و شرایط مهاجرت کانادا رادارید میتوانید با تحویل مدارک خود که شامل مدرک زبان، کپی و اصل مدارک تحصیلی، 2 قطعه عکس پاسپورتی، اصل و کپی پاسپورت، کپی و اصل شناسنامه، مدارک اثبات پشتوانه مالی و در صورت اشتغال به کار مدارک مربوط به سوابق کاری و نامه اشتغال به کارمیباشد به وکلای مجرب ما در موسسه رابین(لاوند) در کمترین زمان و به صورت تضمینی ویزای تحصیلی کشور کانادا را دریافت نمایید.
کالج سنکا (Seneca) در سال 1967 در شهر تورنتو کشور کانادا آغاز بکار کرد. از زمان تاسیس آن تاکنون هزاران نفر دانشجو از Seneca فارغ التحصیل شده اند که توانسته اند صاحبان مشاغلی همچون سناتورها، خلبانان، طراحان مد، افسران پلیس، کارآفرینان و مدیران موفق باشند. کالج سنکا یکی از فعالترین کالج های کانادا است و در زمینه آموزش های پس از دبیرستان پیشرو می باشد.
سنکا نسبت به سایر کالج های کانادا، بیشترین گزینه مورد انتخاب متقاضیان تحصیل در کانادا است.
رشته های کالج Seneca بصورت تمام وقت و نیمه وقت می باشند که رشته های تمام وقت شامل 146 رشته و رشته های نیمه وقت حدود 135 رشته می باشند.
کاربرانی که در حال مشاهده انجمن هستند
رفتن به انجمن  
شما نمی توانید مطلب جدید در این انجمن ایجاد کنید
شما نمی توانید برای مطالب ارسالی پاسخ ارسال کنید
شما نمی توانید مطلب ارسالی خود را حذف کنید
شما نمی توانید مطلب ارسالی خود را ویرایش کنید
شما نمی توانید در مطلب ارسالی خود نظرسنجی ایجاد کنید
شما نمی توانید در این انجمن نظر دهید

ایجاد شده توسط YAF.NET 2.2.3 | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
این صفحه در مدت زمان 0.233 ثانیه ایجاد شد.